search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:49
MENU CLOSE

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Eπεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Κροάτες οπαδοί έκαναν «ντου»

08.08.2023 00:42
Untitled design – 2023-08-08T003902.435
Screenshot enwsi

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες δημιούργησαν πανικό ενώ πληφοροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες.

Παρά το γεγονός ότι η UEFA απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών και στα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ με την πρωταθλήτρια Κροατίας, περισσότερα από 150 άτομα έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας με αυτοκινητοπομπή οδικώς από το Ζάγκρεμπ και πήγαν έξω από την OPAP Arena, ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και τραμπούκιζαν σε όποιον ήταν εκεί, αναφέρουν από την πλευρά τους enwsi και sport24. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση. Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές.

Κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την OPAP Arena προκειμένου να προστατευτεί από τις άγριες συμπλοκές.

Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα, στα social media κυκλοφόρησε βίντεο σύμφωνα με το οποίο φίλος της ΑΕΚ καταγγέλλει ότι αυτοκινητοπομπή από την Κροατία κατευθύνεται προς την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Άγριο ξύλο μεταξύ φιλάθλων για τον Αργεντινό έξω από γήπεδο (videos)

UEFA: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:48