search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Η γυναίκα του με see through φόρεμα που δεν αφήνει τίποτε στη φαντασία – Έξαλλοι οι Ιταλοί (photos)

08.08.2023 12:28
kanye-west

Στην Ιταλία κάνει τις διακοπές του ο Κάνιε Γουέστ με τη σύζυγό του Μπιάνκα Σένσορι. Το ταξίδι τους έχει συζητηθεί πολύ για τους λάθος λόγους καθώς οι Ιταλοί είναι έξαλλοι με το ζευγάρι όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 28χρονη αρχιτέκτονας και ο 46χρονος ράπερ – πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν – έφτασαν στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα. Η Σένσορι έκανε μερικές ακραίες στυλιστικές επιλογές επιλέγοντας πολλές φορές να βγει με το στήθος της να φαίνεται καθαρά κάτω από see through ρούχα. Οι Ιταλοί ντόπιοι έκτοτε χαρακτήρισαν τα ρούχα της «ασεβή και προκλητικά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να λένε ότι «δεν ήταν ευπρόσδεκτοι στη χώρα».

Η Μπιάνκα είναι επικεφαλής του στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας με τα προϊόντα που προωθεί ο ράπερ. Πρόκειται για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail o 45χρονος ράπερ πραγματοποίησε πριν από μερικούς μήνες, μια ιδιωτική τελετή με την Mπιάνκα Σένσορι και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φορά βέρες, 2 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε επίσης:

Σάντρα Μπούλοκ: Έχασε τον σύντροφό της στα 57 του μετά από μάχη με τη νόσο ALS – Tο συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της

Σάντρα Μπούλοκ: Έχασε τον σύντροφό της στα 57 του μετά από μάχη με τη νόσο ALS – Tο συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του για διακοπές (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35