search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου – «Στο άκουσμα με πήραν τα κλάματα, η κόρη μου λιποθύμησε»

08.08.2023 18:29
pateras filopoulou- 55- new

Μνήμες από τη δολοφονία του παιδιού του ξύπνησαν στον πατέρα αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου, του φίλαθλου του Παναθηναϊκού που δολοφονήθηκε το 2007 στην Παιανία, από την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εγώ το άκουσα σήμερα το πρωί και με πήραν τα κλάματα. Δηλαδή είναι απίστευτη η ομοιότητα. Δεν το πίστευα. Μέχρι που η κόρη μου λιποθύμησε. Κι ο δικός μας ο Μιχάλης έτσι» , δήλωσε εμφανώς ταραγμένος ο πατέρας του στην εκπομπή UPDATE της ΕΡΤ και στον Κώστα Λασκαράτο.

«Τι να πω, δεν ξέρω. Δεν πρόκειται να αλλάξει. Από το 2007 φωνάζω ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν και θα ξαναγίνουν. Με το άλλο το παλικαράκι, τον Θεσσαλονικιό, τον Άλκη, τα ίδια και τα ίδια. Στο ίδιο έργο θεατής είμαι εδώ και 20 χρόνια και τίποτα άλλο. Το 2007 φώναζα: αυτούς και να τους βάλετε μέσα, σε πέντε χρόνια, στα 10, το αργότερο στα 12 θα είναι έξω. Αστυνομία έχουμε, νόμους έχουμε, δεν τηρούνται», τόνισε.

«Φεύγουν από το Καραΐσκάκη -στη δική μου την περίπτωση σας λέω- ανεβαίνουν όλη τη Συγγρού επάνω, πάνε και σκοτώνονται στην Παιανία. Ναι, φεύγουν οι άλλοι τέσσερις χώρες μακριά από εμάς. Και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρανε γιατί δεν θα το πιστέψω, όπως ξέρανε και τότε με το Καραϊσκάκη, ακριβώς το ίδιο έγινε. Η διαφορά ήταν η χιλιομετρική απόσταση: το ένα ήταν 2000 χιλιόμετρα και το άλλο τρία χιλιόμετρα. Αυτή είναι η διαφορά. Αν συγκρίνετε, θα δείτε ομοιότητες. Είναι ίδιες [οι περιπτώσεις]. Απλά οι άλλοι ήταν Έλληνες και αυτοί είναι ξένοι. Ακόμα χειρότερα.».

«Τι φταίει το παιδάκι; Και να ‘τανε και φίλαθλος της ΑΕΚ και να φόραγε και τη φανέλα της, έχεις το δικαίωμα να του αφαιρέσεις τη ζωή;», διερωτήθηκε.

«Μόνος μου παλεύω, δεν με βοήθησε κανένας και δεν θέλω να με βοηθήσει»

Ο κ. Φιλόπουλος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με τον προηγούμενο υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του υποσχέθηκε ότι θα το σταματήσει. «Όσο το σταμάτησε αυτός, άλλο τόσο το σταμάτησε και ο καινούριος και ο προηγούμενος και πάει λέγοντας. Δηλαδή είναι ήδη κοροϊδία αυτό το πράγμα. Δηλαδή φεύγουν τώρα 120 άτομα, κομβόι ολόκληρο κατεβαίνει, περνάει από τα αλβανικά σύνορα και δεν το σταματάει κανένας. Και θα την πληρώσει κανένας μικρός. Γιατί μεγάλος αποκλείεται να την πληρώσει», επισήμανε.

«Έχω κάνει τόσους αγώνες. Έχω προσπαθήσει, έχω πάρει παιδιά από τους χούλιγκανς, έχουν γίνει κύριοι, έχουν παντρευτεί κλπ, αλλά το κάνω μόνος μου. Δεν με βοήθησε και δεν θέλω να με βοηθήσει κανένας. Γιατί θα βγουν μετά να με πάρουν αγκαλιά και θα βγάλουμε φωτογραφία. Δε θέλω. Αφανής ήρωας», κατέληξε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ανάμεσα σε Καλοχώρι και Σίνδο

Παραλίγο τραγωδία στα Τρίκαλα – Λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε χαντάκι

Σε κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος της ΑΕΚ στον Ερυθρό Σταυρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:44