search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Αλέξης Γεωργούλης: Στην Κύθνο για φαγητό με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες

09.08.2023 18:50
STAUROPOULOU
NDP

Στην Κύθνο για διακοπές βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης λίγους μήνες μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής, όλο αυτό το διάστημα, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις του μέσω των δικηγόρων του.

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη από την Κύθνο δείχνουν ότι βρέθηκε μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό. Φανερά αλλαγμένος, ακούρευτος και με μούσι, πέρασε χρόνο με την γνωστή ηθοποιό με την οποία συνδέονται με μια φιλία ετών, μέσα από τη συνεργασία τους στο «Είσαι το ταίρι μου» το 2001 στο Mega.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στον Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση, για την οποία κατηγορούταν.

«Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω…

Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Βατίδου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

«Βομβαρδισμό» νομοσχεδίων με το άνοιγμα της Βουλής ετοιμάζει η κυβέρνηση 

Νέα Δημοκρατία: Τι ισχύει για Πύρρο Δήμα και… Ευρωβουλή 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:59