search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη: «Ο φασισμός έχει όνομα και επίθετο – Ύβρις για τους δημοκρατικούς πολίτες»

11.08.2023 18:02
kasidiaris 7776- new

Με την ανακοίνωση της κατάθεσης της υποψηφιότητας του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Κώστας Ζαχαριάδης: Ο φασισμός έχει όνομα και επίθετο

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε την υποψηφιότητα του Κασιδιάρη, για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

«Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα κι επίθετο. Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης και των συμμάχων της που δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να φροντίσουν να μην υπάρχει κανένα κενό για να τρυπώσουν οι ναζί στη πολιτική ζωή της χώρας έδειξε τα όρια της. Ο αγώνας θα είναι για εμάς καθημερινός. Οι καταδικασμένοι ναζί στη φυλακή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Καλώ τον Δήμαρχο Αθηναίων να πάρει επιτέλους θέση», τονίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

Χάρης Δούκας: Οι πολίτες να δώσουν στην κάλπη απάντηση στην ακροδεξιά και τον φασισμό

Ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας σχολίασε και αυτός την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον ίδιο δήμο.

«Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις και η υποψηφιότητα του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύβρη για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας. Τους καλώ να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό, στην κάλπη των δημοτικών εκλογών» ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στο Twitter: «Κατατέθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Δημαρχία της Αθήνας. Με βάση όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα η δημοτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ περνάει στον β γύρο των εκλογών και διεκδικεί την διοίκηση της πρωτεύουσας. Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Στις 16 Αυγούστου θα εμφανιστεί τελικά ο κ. Μητσοτάκης 

Δημήτρης Μάντζος: Γενικευμένη αίσθηση ανασφάλειας στη ζωή όλων

Κασιδιάρης: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:59