search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Πακιστάν: Αιματοβαμμένο ρεκόρ – Πέρασαν πάνω από ετοιμαθάνατο αχθοφόρο (Video)

12.08.2023 15:33
IMALAIA

Την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η στάση μίας ομάδας ορειβατών απέναντι στο θάνατο ενός αχθοφόρου που τους συνόδευε κατά την ανάβαση στο βουνό Κ2 στο Πακιστάν, το δεύτερο υψηλότερο βουνό στον κόσμο.

Στο στόχαστρο των οργισμένων σχολίων βρίσκεται η διάσημη νορβηγίδα ορειβάτης Κριστίν Χαρίλα καθώς έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας βίντεο στο οποίο η ίδια και η ομάδα της περνούν πάνω από ετοιμοθάνατο αχθοφόρο, στην προσπάθειά τους να καταρρίψουν το ρεκόρ του ταχύτερου χρόνου ανάβασης των 14 υψηλότερων κορυφών του κόσμου.

Παρότι η Κριστίν Χαρίλα υποστηρίζει πως η ομάδα της προσπάθησε να βοηθήσει τον 27χρονο αχθοφόρο από το Πακιστάν, πατέρα 3 παιδιών, ωστόσο τα μηνύματα που λαμβάνει στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, είναι ξεκάθαρα μηνύματα μίσους.

Διαβάστε επίσης:

Χαβάη: Τουλάχιστον 80 οι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ρωσία: Απαγόρευση της χρήσης iPhones και iPads στους εργαζόμενους για λόγους ασφάλειας

Χαβάη: Εικόνες αποκάλυψης, τουλάχιστον 67 οι νεκροί από τις πυρκαγιές (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:45