search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Super Κική: «Ναι, λοιπόν, δεν ήξερα τον Ξαρχάκο και χεστ… η φοράδα»

13.08.2023 00:41
super-kiki-new

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Super Kiki με νέα της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας συνέχεια στο θέμα που η ίδια άνοιξε μετά τις αναφορές της στον Σταύρο Ξαρχάκο.

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους, δήθεν κουλτουρα… της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση! Μέχρι τότε δεν μίλαγε ΚΑΝΕΝΑΣ! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό, μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν, να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω, όπου λέω ότι σε καμία ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και ότι είναι σάτιρα! Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι. Δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χεστ… η φοράσα! Να λοιπόν που έγινα αφορμή να τον μάθουν και άλλοι νέοι σήμερα. Παρ’ όλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου! Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε απ’ τη ζωάρα σας, καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό. Παρ’ όλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητα σας. Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες».

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer έκανε ακόμα μία ανάρτηση αναφερόμενη σε σχόλιο που έκανε για εκείνην ο Ηλίας Ψινάκης: «Για να δείτε για τη ανθρωποφαγία μιλάμε και τη έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα».

Υπενθυμίζεται πως η Super Κική είχε νωρίτερα περιγράψει σε βίντεο όσα συνέβησαν μια μέρα που δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, όπου εμφανιζόταν ο συνθέτης. Η influencer όχι μόνο δεν ήξερε ποιος είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος, αλλά τον χαρακτήρισε «κύριο με μυγοσκοτώστρα».

«Τα σκουπίδια προσβάλουν όλους τους Έλληνες»

Προηγουμένως, ο Ηλίας Ψινάκης ασχολήθηκε με το θέμα και με αρκετά σκληρή γλώσσα απάντησε στην πρώτη ανάρτηση της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Συγκεκριμένα σε σχόλιό του στο instagram, σημειώνει: «Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης:

Κινηματογραφικό comeback του Κέβιν Σπέισι μετά την αθώωσή του

Παρίσι: Τέλος συναγερμού στον Πύργο του Άιφελ

Χαβάη: Σε σοκ οι κάτοικοι από την πύρινη «κόλαση» – Έπεφταν στη θάλασσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:33