Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ
ΠΑΣΟΚ: Τα «σενάρια» για Ανδρουλάκη και ο... πολιτικός πολιτισμός
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ
Μόνο τα γέλια δεν βάζουν στο ΠΑΣΟΚ με τα διάφορα «παραδημοσιεύματα» για το αύριο του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος «είναι ένα βήμα πριν φύγει από το ΠΑΣΟΚ».
Την ίδια ώρα, ο πολιτικός πολιτισμός του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της εκλογής αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού – σε αντίθεση με τα όσα έκανε η Κουμουνδούρου, όπως σημειώνουν στελέχη – δεν έκαναν κανένα σχόλιο για τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Κορυφαίο στέλεχος που μίλησε στο «Ποντίκι» θεωρεί κάτι παραπάνω από βέβαιη την επικράτηση της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ είναι σίγουρο πως στο τέλος θα είναι υποψήφιος και ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ, όπως μας είπε, δεν αποκλείει να διεκδικήσει την ηγεσία και ο Παύλος Πολάκης. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο, το ΠΑΣΟΚ – εκ του αποτελέσματος – τις απέκλεισε όλες. Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή – αν και κάποιοι δεν καταλάβαιναν.
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Φιλοξενούμενη στα Χανιά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Το ΝΑΤΟϊκό Αιγαίο: Πώς και γιατί «πάγωσε» το ελληνικό δικαίωμα για 12 μίλια χωρικά ύδατα