search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:19
MENU CLOSE

Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ

15.08.2023 00:00
neymar

Μπόνους, έξτρα αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο, ένα πολύ μεγάλο σπίτι με όλες τις ανέσεις προβλέπει μεταξύ άλλων το συμβόλαιο που υπογράφει ο Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ.

Το οποίο θα είναι διάρκειας 2+1 χρόνων και από μόνο του, όπως αναφέρουν κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ, του εξασφαλίζει 100 εκατομμύρια ετησίως συν 20 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους.

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Footmercato, «οι απολαβές του  θα είναι
παρόμοιες ή σχεδόν ίδιες με αυτές του Καρίμ Μπενζεμά (200 εκατ. ευρώ ετησίως) καθώς θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων του της εικόνας του».

Όπως αναφέρεται  «θα λάβει από 300 έως 400 εκατ. ευρώ κατανεμημένα κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του». 

Εκτός από τον… μισθό του, ο Νεϊμάρ θα έχει και άλλα μεγάλα οφέλη στη Σαουδική Αραβία. Έτσι, θα μένει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι με προσωπικό, θα έχει στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό αεροπλάνο όπως συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ, θα εισπράττει 80.000 ευρώ, ενώ θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε ιστορία ή ανάρτηση που δημοσιεύεται στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα και προωθεί τη Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται, σύμφωνα με το Footmercato, για τη λίστα που διαπραγματεύτηκε ο Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ  και έκανε δεκτή ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η εθνική εφήβων

ΑΕΚ: Οπαδοί της Ένωσης έξω από τα γραφεία της UEFA – «Πετάξτε έξω τους ναζί»

Μυρίζει… μπαρούτι στο ποδόσφαιρο: Τα ματς φωτιά σε Ζάγκρεμπ-Μασσαλία και ένα περίεργο δημοσίευμα της Daily Mail για την OPAP Arena

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:19