search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την απουσία της από την τηλεόραση πριν τον Σασμό: «Ήταν μια παύση με κόστος οικονομικό»

17.08.2023 11:59
sasmos new

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική του Σασμού μίλησε για την καλλιτεχνική της απουσία κατά την περίοδο του ερχομού των παιδιών της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello».

Σχετικά με την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τον χώρο όταν απέκτησε παιδιά, η ηθοποιός ανέφερε: 

«Δεν θα έλεγα ότι αποτραβήχτηκα. Ήταν μια παύση με κόστος οικονομικό αλλά καλλιτεχνικά δεν ένιωθα ανενεργή.

Πέρα από κάποια πράγματα που έτσι κι αλλιώς συνέχιζα να κάνω, ακόμα και κατά τη διάρκεια της παύσης, είχα πάντα μια βεβαιότητα ότι τα πράγματα θα έρθουν τη σωστή στιγμή.

Αυτό που μου γεννούσε ανησυχία ήταν η συνολική κατάσταση της Ελλάδας, η οικονομική κρίση και η καλλιτεχνική ανομβρία που πέρασε η χώρα, έπειτα ο εγκλεισμός του κορωνοϊού… Αυτά ήταν μεγάλες δυσκολίες. Όμως να δουλεύω, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν σταμάτησα στ’ αλήθεια ποτέ».

Για το αν κατά την απουσία της είδε κάποια δουλειά στην οποία θα ήθελε να είχε συμμετάσχει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δήλωσε: «Η απουσία μου συνέπεσε με την περίοδο της κρίσης, όπου η ποιότητα των παραγωγών δεν ήταν αξιοζήλευτη.

Παρ’ όλα αυτά, όπως είπα και πριν, δεν ήμουν ανενεργή θεατρικά».

Η ηθοποιός που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της και έγινε 48 ετών εκτός από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα.

Με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη έχει αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο. Τόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όσο και ο Γιάννης Νταλιάνης, από την αρχή της ενασχόλησής τους με την υποκριτική, δεν θέλησαν να απασχολήσουν ουδέποτε τα media με φωτογραφίες και λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Διαβάστε επίσης

Ντέμι Μουρ: Στην Κεφαλονιά μετά το ταξίδι της στη Μύκονο

Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε τα 51 και δηλώνει ευτυχισμένος

Σάντρα Μπούλοκ: Γιατί μπορεί να χάσει το Όσκαρ – Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συντρόφου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01