search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:41
MENU CLOSE

Σάντρα Μπούλοκ: Γιατί μπορεί να χάσει το Όσκαρ – Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συντρόφου της

16.08.2023 18:30
sandra bullock

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Σάντρα Μπούλοκ στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του συντρόφου της Μπράιαν Ράνταλ την ίδια ημέρα που ο σταρ του NFL Μάικλ Όχερ υπέβαλε μήνυση για τα κέρδη της ταινίας «The Blind Side» – για την οποία η σταρ κέρδισε το Όσκαρ «Καλύτερης Ηθοποιού».

Η Μπούλοκ, 59 ετών, εθεάθη να οδηγεί με ένα σκυλί στην αγκαλιά της ενώ ήταν έξω στο Beverly Hills το απόγευμα της Δευτέρας σε αποκλειστικές φωτογραφίες της DailyMail.com.

Ο 37χρονος Όχερ ισχυρίστηκε σε μια αγωγή που κατέθεσε εναντίον της οικογένειάς του, ότι εξαπατήθηκε για να υπογράψει ένα έγγραφο που κατέστησε τη Leigh Anne και τον Sean Tuohy επιτηρητές -και όχι θετούς γονείς- και τους επέτρεψε να επωφεληθούν από τ’ όνομά του.

Ωστόσο, στην ταινία όπου η Μπούλοκ υποδύθηκε τη Leigh Anne, υιοθέτησε τον Όχερ.

Το 2004, ο 18χρονος Όχερ υπέγραψε ένα έγγραφο που τους έκανε επιτηρητές του, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν σε θέση να ενεργούν νόμιμα για επιχειρηματικά συμφέροντα στο όνομά του.

Ο Όχερ ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε ούτε ένα σεντ από την ταινία που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία του θριάμβου του και την πορεία του από άστεγος έως την επιλογή του στα draft.

Στον απόηχο αυτής της νέας διαμάχης, οι χρήστες του Twitter πήραν θέση, ζητώντας από τη Σάντρα Μπούλοκ να επιστρέψει το βραβείο Όσκαρ.

«Αν οι ισχυρισμοί για τον Michael Oher είναι αληθινοί, τότε πρέπει να πάμε και να πάρουμε πίσω το Όσκαρ από τη Sandra Bullock και να το δώσουμε στην Gabourey Sidibe για το “Precious”» ανέφερε ένας, με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Η Sandra Bullock θα πρέπει να επιστρέψει το Όσκαρ της σωστά; Και φίλε πρέπει να αρχίσουμε να τσεκάρουμε αυτές τις ιστορίες. Οι γονείς μπλόκαραν τα κέρδη γι’ αυτόν για να μην πάρει τίποτα και τα έδωσαν στα πραγματικά τους παιδιά; Ουάου».

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε τα 51 και δηλώνει ευτυχισμένος

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Παπανικολάου – Οι ευχές του Ολυμπιακού

Ντάουτσεν Κρους: Αποθεώνει την Ελλάδα με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη (video/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:40