search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Παπανικολάου – Οι ευχές του Ολυμπιακού

16.08.2023 15:31
Untitled design (5)
Eurokinissi

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια του Κώστα Παπανικολάου, καθώς η σύζυγος του διεθνούς φόργουορντ, Αγγελική Μπίθα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, όπως γνωστοποίησε σήμερα (16/8) μέσω των social media η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε ανάρτηση η ομάδα έδωσε ευχές για υγεία και αγάπη στην οικογένεια του Παπανικολάου, ενώ έκανε γνωστό ότι το νεογέννητο είναι κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν αναχώρησε με την αποστολή της «γαλανόλευκης» για το Άμπου Ντάμπι, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου τις ΗΠΑ (18/8) και τη Γερμανία (19/8), προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην σύζυγο του.

Μετά τη γέννηση του παιδιού του, ο Παπανικολάου θα ενσωματωθεί στην αποστολή τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Ντάουτσεν Κρους: Αποθεώνει την Ελλάδα με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη (video/photos)

Επέλαση στο Champions League: Πράσινο έπος στη Μασσαλία, μήνυμα ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ – Η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και τα playoffs (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:11