search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:16
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο θάνατος του 40χρονου που παρασύρθηκε με το αμαξίδιό του από 87χρονο οδηγό – Το μήνυμα της συντρόφου του

21.08.2023 19:29
Untitled design – 2023-08-21T191622.906

Η είδηση του θανάτου του 40χρονου με αναπηρικό αμαξίδιο που παρασύρθηκε από 87χρονο οδηγό στην παραλιακή, στο ύψος της Βάρκιζας, το βράδυ της Κυριακής (20/8) κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Την ίδια ώρα, η συντροφός του τον αποχαιρετά με ένα μήνυμα που τσακίζει την ψυχή…

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους και τα δύο σκυλιά που ήταν μαζί του.

Ο 87χρονος οδηγός του Ι.Χ, έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Το μήνυμα της συντρόφου του 40χρονου

«Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος. Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου», αναφέρει.

Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο 40χρονος άνδρας που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Κυριακής στην παραλιακή, την ώρα που κινείται με το αναπηρικό αμαξίδιο του.

Το δυστύχημα συνέβη στην Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος του Ribas, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 87χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε το αναπηρικό αμαξίδιο του 40χρονου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Κύθνο – Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Ροδόπη: Δύο τα πύρινα μέτωπα – Εκκενώνονται οικισμοί – Κάηκαν σπίτια στο χωριό Σώστης (Photos/Videos)

Κόρινθος: Άνδρας μπήκε με μπιτόνι βενζίνης στο νοσοκομείο και απειλούσε γιατρούς και ασθενείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20