search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Στον πλανήτη «Παρα πέντε» η τηλεθέαση την Παρασκευή

21.08.2023 18:38
para-pente-new

Από την κορυφή της- θερινής- τηλεθέασης ατενίζει τον κάμπο των επαναλήψεων και των ειδήσεων η σειρά «Στο παρα πέντε», όπως φαίνεται και από τις τηλεμετρήσεις της Nielsen.

Την Παρασκευή το δεύτερο σε συγκέντρωση τηλεθεατών πρόγραμμα της ημέρας ήταν το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ το οποίο επέλεξαν για την ενημερωση τους 384.000 άνθρωποι.

Αν και σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» αποτελεί πόλο έλξης τηλεθεατών- άλλωστε κάθε τηλεπαιχνίδι γνώσεων αλλα και τύχης πάντα προσελκύει βλεμματα– και την Παρασκευή ήταν το τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.

Τα προγράμματα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ήταν εκείνα που είχαν, τηρουμένων των αναλογιών και της στιγμής, τις καλύτερες αποδόσεις με εξαιρέσεις στον κανόνα το απογευματινό σίριαλ «Το μυστικό της πεταλούδας» και το ριάλιτι σεναρίου «Οικογενειακές υποθέσεις».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στο Mega το μεγαλύτερο μερίδιο την Παρασκευή

Action24: Ο Ντέμης Νικολαΐδης με εκπομπή για το ποδόσφαιρο

Ηλέκτρα: Η νέα σειρά της ΕΡΤ τα «βάζει»» με Alpha και Mega στη μάχη της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:23