search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:08
MENU CLOSE

Ξυδάκης: Ο Μπελέρης δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει σκοτεινή ιστορία

21.08.2023 14:07
XYDAKIS_306_new

Την άποψη ότι ο Φρέντι Μπελέρης «δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος» και πως «έχει ιστορία σκοτεινή» διατύπωσε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ο Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος έχει διατελέσει Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», αναφερθείς στις εξελίξεις περί τον δήμαρχο Χειμάρρας που κρατείται στις φυλακές των Τιράνων, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Αθήνα και τα Τίρανα ξέρουν τον ρόλο του ΜπελέρηΔεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία πολιτική και έχει ιστορία σκοτεινή. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν. Και να μην φτάσει να γίνει διπλωματικό αγκάθι στις όχι τόσο καλές σχέσεις Αθήνας και Τιράνων», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καλπάκης: «Χωρίς στρατηγική για τα Δυτικά Βαλκάνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

ΠΑΣΟΚ: Κανόνες για όλα τα μέλη και διαγραφές ανταρτών, ζητάει με επιστολή του στον Ανδρουλάκη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με την πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:08