search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 01:41
MENU CLOSE

Κριστίνα Ρασπόποβα: Η αεροσυνοδός του Πριγκόζιν παραπονέθηκε για καθυστέρηση στην πτήση λόγω «ανεξήγητων επισκευών»

24.08.2023 19:59
kristina-raspopova-new

Τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Πριγκόζιν, αλλά και του Ντμίτρι Ούτκιν δεν έχουν αποσαφηνιστεί και πιθανώς ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς συνέβη.

Την ίδια στιγμή, η αεροσυνοδός του Ρώσου πολέμαρχου παραπονέθηκε ότι χρειάστηκε να περιμένει για «ανεξήγητες επισκευές» στο μοιραίο ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer της Wagner το οποίο συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, διάφορα ανεξάρτητα ρωσικά πρακτορεία αναφέρουν ότι η αεροσυνοδός πριν την απογείωση μίλησε με την οικογένειά της και ανέφερε ότι η πτήση είχε καθυστερήσει εξαιτίας ενός τεχνικού ελέγχου και απροσδιόριστων επισκευών.

Αυτή η πληροφορία έρχεται στο φως την ώρα που αρκετές ρωσικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο Artem Stepanov που ως επί το πλείστον ήταν ο πιλότος του Πριγκόζιν βρισκόταν σε διακοπές σε απομακρυσμένη περιοχή.

Σημειώνεται ότι η αεροσυνοδός ζούσε στη Μόσχα φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο νομικής και οικονομικών στη ρωσική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στα social media ήταν το πρωί της Τετάρτης όπου φαίνεται να γευμάτιζε σε καφετέρια του αεροδρομίου.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Τουλάχιστον 4 νεκροί (videos)

ΝΥΤ: «Αδειάζουν» την κυβέρνηση για τον ανεπαρκή μηχανισμό πυροπροστασίας

Ο Πριγκόζιν, ο «επικήδειος» Πούτιν, δέκα νεκροί και 8 σοροί – Διασκορπισμένα σε ακτίνα 2,5 χλμ τα συντρίμμια του αεροσκάφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52