search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:10
MENU CLOSE

Mενίδι: Συγκλονίζει ο άνδρας που είδε το σπίτι του να καίγεται – «Το έχτιζα 30 χρόνια » (video)

25.08.2023 09:27
fotia-menidi

Συγκλονίζει ο κος Κλεάνθης κάτοικος της περιοχής Αγίας Παρασκευής Μενιδίου μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο άνδρας εξήγησε πως είχε χτίσει μόνος του το σπίτι του το οποίο έγινε στάχτη από την καταστροφική πυρκαγιά που ρήμαξε την περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θέλω να έρθω σε επαφή με την πολιτεία και το κράτος να μου πουν τι να κάνω» ανεφερε συναισθηματικά φορτισμένος. «Να έρθουν να με βρουν, όχι μόνο τα κανάλια. Ήρθαν, έκαναν καταγραφή και το έβγαλαν κόκκινο. Θέλω να τους εξηγήσω ότι όλη μου η ζωή είναι αυτό το σπίτι» συμπλήρωσε.

«Ήμουν οικοδόμος. Αυτό το σπίτι το έχτισα πέτρα πέτρα με τα χέρια μου. 30 χρόνια το έφτιαχνα και δεν μπορώ τώρα… Ήρθα το πρωί να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου να μπω μέσα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τώρα πού να πάμε; Τι να κάνουμε;», αναρωτήθηκε με λυγμούς.

«Δουλεύω από 7 χρονών, είμαι από φτωχή οικογένεια. Μεγάλωσα στο Αιγάλεω και οι γονείς μου ήρθαν στο Μενίδι. Το 1979 είδα αυτό τον υπέροχο χώρο και με μαγνήτισε. Τα χέρια μου ήταν βαμβάκι, ήρθα και πήρα αυτή τη γη. Την έσκαβα με τα χέρια μου, γιατί δεν ήταν νόμιμο, ήταν παράνομος ο χώρος, αλλά το όνειρό μου ήταν να φτιάξω ένα σπίτι, γιατί μεγάλωσα με πέντε αδέρφια σε ένα δωμάτιο» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη: «Η έκθεση στα επικίνδυνα αιωρούμενα σωματίδια για μεγάλο διάστημα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο» (Video)

Εύβοια: Νεκρή βρέθηκε η 68χρονη που αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα στην Ερέτρια

Βόλος: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 6χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:10