search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Επανήλθε στην κορυφή της τηλεθέασης ο Alpha

25.08.2023 14:05
television

Με μίγμα προγράμματος που του εξασφαλίζει, ως φαίνεται, σταθερότητα στην απόδοση και άρα στις προτιμήσεις, ο Alpha ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών την Πέμπτη. Το Open με τη διαρκή ενημέρωση από τα μέτωπα των πυρκαγιών και πληροφορίες από ειδικούς στο στούντιο, αποτέλεσε σταθερή επιλογή μερίδας τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να αποσπάσει το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα της ημερήσιας τηλεθέασης (11%) το οποίο ήταν βελτιωμένο σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Ο ΣΚΑΪ διατήρησε αμετάβλητο το μερίδιο του, ενώ η ΕΡΤ1 με τη μετάδοση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη που περιελάμβανε και τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου, μεταξύ άλλων, είδε την απόδοση της να προσεγγίζει το 10%. Στα υπόψη από σήμερα θα έχει και το Μουντομπάσκετ με δύο αγώνες ημερησίως σε πρώτη φάση.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία στο Χόλιγουντ: Στο… pause «Stranger Things», «Emily in Paris» και «Walking Dead» – Έχουν «παγώσει» 26 παραγωγές

ΕΡΤ: Ανεβαίνει σήμερα η αυλαία του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ

Ενημέρωση σε τεντωμένο σχοινί και μετατόπιση της προσοχής από τoν Σκάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:30