search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:07
MENU CLOSE

Το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά ετοιμάζεται να λάβει θέση στην ΕΡΤ1

25.08.2023 16:37
switch-new

Τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία και «χαμένους» αλλά μόνον με κερδισμένους είναι το «Switch» της ΕΡΤ1 το οποίο θα παρουσιάζει Δεύτερα με Παρασκευή στις 19.15 η Ευγενία Σαμάρα.

Ο ρόλος της ηθοποιού δεν θα δυσκολεύει τους παίκτες. Αντιθέτως, θα είναι πάντα με το μέρος των παικτών, θα γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Με την Ευγενία θα δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

Η διαρκής εναλλαγή στις θέσεις εξηγεί γιατί το τηλεπαιχνίδι τιτλοφορείται «Switch».

Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Επανήλθε στην κορυφή της τηλεθέασης ο Alpha

ΕΡΤ: Ανεβαίνει σήμερα η αυλαία του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ

Ενημέρωση σε τεντωμένο σχοινί και μετατόπιση της προσοχής από τoν Σκάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20