Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους σε Αττική και Θεσσαλονίκη το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023.
Οι έλεγχοι εστιάστηκαν, στην Αττική, σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον. Στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.
Πιο συγκεκριμένα:
Στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκα 3 μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στυλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στυλιάρια), καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.
Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω χώρων.
Διαβάστε επίσης:
Εύβοια: «Πιστή» χαστούκισε ιερέα για τις νέες ταυτότητες
Φωτιές από κεραυνούς σε Νάξο, Χίο και Αττική – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.