search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:14
MENU CLOSE

«Καλή Ανάσταση, χαρούμενη Λαμπρή» – Ο δαίμων των SMS «χτύπησε» τον δήμαρχο Καλαμάτας

27.08.2023 19:53
dimos_kalamatas

Πασχαλινές ευχές έστειλε ο δήμαρχος Καλαμάτας, αντί για προσκλήσεις.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εγκαινιάζει απόψε το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης, έπεσε θύμα του δαίμονα των αυτοματοποιημένων SMS. Έτσι, αντί για πρόσκληση, το επιτελείο του έστειλε πασχαλινές ευχές.

«Το φως της Αναστάσεως ας γεμίσεις τις καρδιές όλων μας με αγάπη, πίστη και ελπίδα για έναν κόσμο υγιή, ειρηνικό, ανθρώπινο, αλληλέγγυο και δημιουργικό. Καλή Ανάσταση, χαρούμενη Λαμπρή! Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας» ανέφερε το μήνυμα που έλαβαν δεκάδες πολίτες στο κινητό τους.

«O δαίμων των sms, χτύπησε το σύστημά μας και σε πολλούς φίλους αντί για πρόσκληση για τη σημερινή μας εκδήλωση, των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου και της παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων, έστειλε ευχές για… καλό Πάσχα. Ζητάμε συγνώμη. Σας περιμένουμε απόψε στις 8 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού», εξήγησε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Βούλα: Καρέ-καρέ η στιγμή που πέφτει κεραυνός και βάζει φωτιά

Σοκ στα Τρίκαλα: 45χρονος ξεφύχησε από ανακοπή μπροστά στην πόρτα του νοσοκομείου

Φωτιά τώρα στη Μεσσηνία: Καίει δασική έκταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44