search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Όμιλος Γρίβα (Κουλουράδες): Επενδύει 3,5 εκατ. ευρώ για να μπει στην αγορά του νερού – «Άνοιγμα» και στην Κύπρο

30.08.2023 14:45
koulourades

Άνοιγμα στην αγορά νερού κάνει ο Όμιλος Γρίβα στον οποίον ανήκει και η εταιρεία «Κουλουράδες». Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής σε διαγωνισμό που υλοποίησε ο Δήμος Καρπενησίου, από τον περασμένο Μάιο για την αξιοποίηση ελάχιστης εγγυημένης ποσότητας νερού (περίπου 35 κυβικά ανά ώρα) που έχει η πηγή με την ονομασία “Κεφαλόβρυσο 2” ή “Μεσαίο Κεφαλόβρυσο” ή “Τσίτες” που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα της Αγίας Τριάδας.

Για την νέα αυτή δραστηριότητα θα συσταθεί εταιρεία με την ονομασία Evritanian Water και θα κατασκευαστεί εργοστάσιο σε ιδιόκτητο οικόπεδο της περιοχής με τις εργασίες να ξεκινούν το επόμενο διάστημα. Η ολοκλήρωση του έργου τοποθετείται χρονικά σε περίπου 1,5 χρόνο από σήμερα και η αρχική επένδυση υπολογίζεται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή τόσο φυσικού μεταλλικού νερού όσο και ανθρακούχου ενώ θα κυκλοφορήσει και ειδική συσκευασία αποκλειστικά για την αγορά της εστίασης.

Τα μπουκάλια θα είναι χωρητικότητας 330ml, 700ml και 1lt, ενώ στα πλάνα της διοίκησης είναι και οι εξαγωγές.

Επίσης το δίκτυο της εταιρείας Κουλουράδες που διαθέτει σήμερα 163 καταστήματα επεκτείνεται με νέα σημεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα πρόσφατα άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους καταναλωτές σημεία πώλησης σε Ζάκυνθο και έξω από το Αεροδρόμιο της Αθήνας καθώς και το πιλοτικό κατάστημα -καντίνα μέσα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Άνοιγμα στην Κύπρο

Επιπλέον, διατηρεί καταστήματα εκτός Ελλάδας σε Αυστραλία και ΗΠΑ και επόμενη αγορά-στόχος είναι η Κύπρος. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η εταιρεία φιλοδοξεί να λανσάρει τρία νέα σημεία στην Κύπρο ενώ μέσα στην επόμενη διετία θέλει να έχει παρουσία σε πάνω από 18 χώρες.

Διαβάστε επίσης

Fitch: Στον «πάγο» η αξιολόγηση της Eurobank μέχρι να τελειώσει το deal με την Ελληνική Τράπεζα

3K Investment Partners: Στρατηγική συνεργασία με Whitetip στη διαχείριση περιουσίας

Στις «ράγες» το project των 125 εκατ. ευρώ για το 5άστερο της Ikos στην Κρήτη – Τι περιλαμβάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 19:27