search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:52
MENU CLOSE

Τήνος: Ο πρόεδρος του κέντρου υγείας δήλωσε ότι «Η αστυνομία μάς έφερε το παιδί χωρίς αναπνοή» (video)

30.08.2023 13:36
TINOS-PNIGMOS

Μιλώντας για την τραγωδία με το τρίχρονο αγοράκι που πνίγηκε με σταφύλλι στην Τήνο στο Action24 και την εκπομπή Action Τώρα με τον Νίκο Υποφάντη και τη Ντόρα Κουτροκόη ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου Γιώργος Βασιλάκης τόνισε ότι η αστυνομία πήγε εκεί χωρίς να έχει αναπνοή.

Όπως επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός. Δυστυχώς ένα παιδάκι τριών χρονών από κατάποση σταφυλιών δεν μπόρεσε. Ήταν αρκετές μαζί. Δεν μπόρεσε να τις μασήσει».

«Μας το έφεραν στο Κέντρο Υγείας στις 9:00 δυστυχώς χωρίς αναπνοή. Η αστυνομία το έφερε. Απ΄ότι κατάλαβα η πρώτη κίνηση των γονέων ήταν επειδή μένουν κοντά να πάνε από εκεί. Έγιναν κάποιες προσπάθειες ανάταξεις του παιδιού εκεί στην αστυνομία και έβγαλε δύο ρώγες. Να είναι καλά οι άνθρωποι έκαναν οι άνθρωποι έκαναν προσπάθειες. Το έβαλαν περιπολικό και το έφεραν δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ» ανέφερε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού.

«Όλοι οι γιατροί επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό στα τέσσερα πρώτα λεπτά να γίνουν οι προσπάθειες» σημείωσε εξηγώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να πέρασαν τα κρίσιμα λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Σάσα Σταμάτη: Η ανάρτηση από ψυχιατρική κλινική – «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια»

Έβρος: Πάνω από 826.000 στρέμματα καμένης γης και 58.000 στην Πάρνηθα – Δείτε τις φωτογραφίες του δορυφόρου

Ερμιόνη: Σκότωσε με καραμπίνα τον σκύλο του συγχωριανού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:52