search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Η «κηροζίνη» που έγινε «μαφία»

31.08.2023 20:16
stigkas-kasidiaris-12-new

Πόλεμος μέχρις εσχάτων στο ακροδεξιό μόρφωμα των «Σπαρτιατών», με τον πρόεδρο και βουλευτές να είναι στα χαρακώματα, με σκιώδη πρωταγωνιστή τον έκλειστο κατάδικο ως ηγετικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, δηλαδή, που είχε σπεύσει να ευχαριστήσει ο πρόεδρος Στίγκας το ίδιο βράδυ της εισόδου των Σπαρτιατών στη Βουλή. Από «καύσιμο» και «κηροζίνη» τώρα φωτογραφίζεται σαν Δον Κορλεόνε, ενώ παρά τις τροπολογίες, τώρα φέρεται να έχει 11 βουλευτές και στηρίζεται για την υποψηφιότητα στον Δήμο Αθήνας. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» εν μέσω της «θύελλας» αντιδράσεων που είχε ξεσπάσει για το ότι μπήκε στη Βουλή ένα κόμμα που στηρίζει ο φυλακισμένος Κασιδιάρης είχε παραδεχθεί ότι οι θέσεις των Σπαρτιατών «ταιριάζουν σε πολλά σημεία» με τους Έλληνες του Κασιδιάρη.

Μάλιστα, σε επισήμανση ότι ο Κασιδιάρης αποτέλεσε καύσιμο για το κόμμα, ο κ. Στίγκας απάντησε «δεν ήταν καύσιμο για τους Σπαρτιάτες ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κηροζίνη ήταν… ».

Σήμερα καταγγέλλει εκβιασμούς και μεθοδεύσεις παρασκηνίου από βουλευτές του -και κυρίως από τους τρεις που διέγραψε– με στόχο, όπως είπε, την πολιτική χειραγώγηση του ιδίου, αλλά και την κρατική χρηματοδότηση του κόμματός του. Εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά των βουλευτών των «Σπαρτιατών» που απουσίαζαν από τα έδρανα της Βουλής, κατηγορώντας τους, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, «φωτογραφίζοντας», επί της ουσίας, τον Ηλία Κασιδιάρη, με τους 11 να… επιστρέφουν τα πυρά.

…και η μάχη συνεχίζεται στον ναζιστικό υπόνομο.

Διαβάστε επίσης:

Φραστικό επεισόδιο Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη βουλή

Σπαρτιάτες: Μόνος του στη Βουλή ο Στίγκας – Απούσα σύσσωμη η ΚΟ (video)

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σγουρός καλεί ΕΣΡ για την προβολή των υποψηφίων 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:24