search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:47
MENU CLOSE

Βάρκιζα: Κόντρες, καπνογόνα και ΜΑΤ χτες στο Riba – Δείτε το βίντεο

31.08.2023 13:43
Untitled design (2)

Μια δύσκολη νύχτα αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Βάρκιζας καθώς έξω από το Ribas νεαροί έκαναν κόντρες, άναβαν καπνογόνα με αποτέλεσμα να σπεύσει η αστυνομία.

Όπως φαίνεται σε διάφορα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε μαζετεί αρκετός κόσμος την Βάρκιζα ακόμα και για τα δεδομένα τέτοιων «δρώμενων» που στήνονται κατά καιρούς. Μάλιστα, δεν ήταν διόλου διακριτικοί καθώς είχαν μαζί τους βεγγαλικά και καπνογόνα.

@goatn #ribas #limanakia ♬ Ali Baba – Fly Lo & Mike G & BretBeats

Βασικό event της βραδιάς ήταν οι κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών και, δεδομένου του ότι τα οχήματα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, είναι θαύμα που δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε σε όλες τις γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους. Έπειτα από λίγα λεπτά, έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα), στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s. Μόλις εμφανίστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, οι νεαροί «ραλίστες» τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Αεροδιακομιδή για 20χρονο τουρίστα που τραυματίστηκε με «γουρούνα»

Νέες ταυτότητες: Η ομάδα στο Facebook των 30 χιλιάδων ακόλουθων που διοργανώνει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Κατακρεούργησαν αρνάκι μέσα σε αυλή σπιτιού (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46