search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Με “φύτεψε” ο Τσίπρας, οι Αμερικάνοι, η Πρεσβεία κι ο Μπάιντεν» – Συνεχίζει το επικοινωνιακό μπαράζ με βίντεο

01.09.2023 13:24
stefanos_kasselakis_new

Ένα ακόμη βίντεο έρχεται να προστεθεί στη σειρά οπτικοποιημένων μηνυμάτων με απαντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη στις επικρίσεις και ειρωνείες που δέχεται από ΜΜΕ αλλά και στα σόσιαλ μήντια.

Σε αυτό το βίντεο απαντά στα σενάρια σχετικά με το πώς προέκυψε η υποψηφιότητά του και το  οποία θέλουν, όπως αναφέρει και ο ίδιος, να βρίσκεται από πίσω ο Τσίπρας, οι ΗΠΑ, η Πρεσβεία μέχρι και ο Μπάιντεν.

Σημειώνει πάντως ότι την ευκαιρία να μπει στην πολιτική του την έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας και δηλώνει περίπου ότι ανταποδίδει με την υποψηφιότητά του που στόχο έχει να συνεχίσει την κληρονομιά του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του. Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δε θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω».

«Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!» τιτλοφορείται το βίντεο και συνεχίζει:

«Τι δεν έχω ακούσει!

Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν…

Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με “πότισε” στην πολιτική.

Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.

Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δε θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω.

Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!

Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην.

Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν ούτε τσιπάκια, ούτε κάμερες – Στη Βουλή είμαστε μόνοι μας στον δρόμο της ευθύνης (video)

Corriere della Sera για Μητσοτάκη – Μελόνι: Έχουν τους ίδιους στόχους

Δημοτικές εκλογές: Οι υποψήφιοι με την Ανοιχτή Πόλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:42