search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – «Θα θυμίσει Νοέμβριο» (video)

01.09.2023 10:36
vroxi_kataigida_0109_1920-1080_new

Από τις αρχές της άλλης εβδομάδας έρχεται μία σημαντική κακοκαιρία, με επικίνδυνες βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Όπως τόνισε ο κ. Μαρουσάκης στην εκπόμπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», μια σημαντική κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας, θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη εβδομάδα, εφιστώντας την προσοχή για πλημμυρικά φαινόμενα. «Θα θυμίσει προχωρημένο φθινόπωρο, Οκτώβριο – Νοέμβριο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια και θα καταλήξει προς τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου. Η κακοκαιρία αυτή θα κρατήσει από Δευτέρα μέχρι τουλάχιστον και την Πέμπτη. Θα βρεθούμε σε κλοιό κακοκαιρίας», υποστήριξε.

«Σίγουρα θα επανέλθουμε και πάλι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Απλά να πούμε ότι είναι μια εποχή που είναι πολύ θερμές οι θάλασσές μας και άρα σίγουρα τα φαινόμενα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά επικίνδυνα», κατέληξε ο κ. Μαρουσάκης.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνειούπολη: Η στιγμή που μηχανή της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» παρασύρει φοιτήτρια (video)

ΚΟΚ: Το λάθος που κάνουμε όλοι με τα αλάρμ – Γιατί κινδυνεύουμε με πρόστιμο

Σοκ στη Ρόδο: 33χρονη καταγγέλλει τον 49χρονο πεθερό της για βιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:10