search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Συνεργάτης Νίκου Φίλη κατά Κασσελάκη για τις υπογραφές – Τον κατηγορεί για πλαστογραφία και τον λέει «κάλπικο»!

03.09.2023 11:28
kasellakis

Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο Τάκης Κατσαρός, μέλος των «53» του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του γραφείου του Νίκου Φίλη, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Παιδείας.  

Αυτή τη φορά ο κ. Κατσαρός βάζει στο στόχαστρό του τον κ. Κασσελάκη για το θέμα των υπογραφών, που προέκυψε στο χθεσινό διαρκές συνέδριο του κόμματος. Αρχικά το στρατόπεδο Κασσελάκη παρουσίασε τις 30 υπογραφές μελών της κεντρικής επιτροπής που απαιτούνταν για την έγκριση της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι δύο δεν ήταν έγκυρες και αντικαταστάθηκαν από δύο άλλων στελεχών.

Ο κ. Κατσαρός τον κατηγορεί για πλαστογραφία, θεωρεί ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με πολιτική διαπόμπευση από το σώμα του συνεδρίου και τον χαρακτηρίζει κάλπικο παρά και κάλπικη λίρα!

Η ανάρτησή του Κατσαρού

«“Κάλπικος παράς”

Όταν στα 35 σου ξεκινάς πολιτική/κομματική σταδιοδρομία (και μάλιστα για αρχηγός κόμματος!) με πλαστογραφία και δεν τιμωρείσαι παραδειγματικά, δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι. Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με “αυθεντικά” τα πλαστά νομίσματα στη “δεσμίδα” σου. Κι αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο», αναφέρει.

«Ποια μπορούσε να είναι η τιμωρία σου; Όχι ο αποκλεισμός σου, όχι. Αυτό στη μεταδημοκρατία που ζούμε έως και δώρο θα ήταν για τύπους σαν κι εσένα. Γιατί, θα ξεκούμπωνες τη λιλά γραβατούλα σου, θα τράβαγες το βιντεάκι σου και θα μίλαγες για πολιτικό αποκλεισμό», συνεχίζει.

«Τιμωρία θα ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός σου, είτε ζητώντας σου να ανέβεις στο βήμα και να ζητήσεις συγνώμη είτε με μια δήλωση αποδοκιμασίας της πράξης σου από το Προεδρείο του Συνεδρίου. Ψιλά γράμματα όλα αυτά στους καιρούς που ζούμε.
“Πάμε μπροστά. Προχωράμε”, διαβεβαιώνουν οι υποψήφιοι.
Οι τέσσερις αυθεντικοί και η “κάλπικη λίρα”».

Στην πρώτη παρέμβασή του, ο Τάκης Κατσαρός είχε κατηγορήσει τον Στέφανο Κασσελάκη για προσωπικά παιχνίδια, ζητώντας μάλιστα την παραπομπή του στο πειθαρχικό.

Διαβάστε επίσης:

3η Σεπτεμβρίου: 49 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ – Εκδηλώσεις στο Ζάππειο

ΔΕΘ: Οι 4 πυλώνες της οικονομικής πολιτικής που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός

Διαρκές Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πού στόχευσαν οι πέντε υποψήφιοι – Τα μηνύματα εντός κι εκτός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:36