search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:07
MENU CLOSE

«Σπαρτιάτες» για γέλια και για κλάματα: Τα βρήκε ο Στίγκας με τους «αντάρτες» πριν τον Άρειο Πάγο – Επιστρέφουν στην ΚΟ

04.09.2023 22:33
STIGKAS-SPARTIATES-12-NEW

Όπισθεν ολοταχώς έκανε ο Βασίλης Στίγκας και λίγες μόλις ώρες πριν καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου στοιχεία για όλα όσα κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής περί «Greek Mafia», κάλεσε τους αντάρτες βουλευτές που διέγραψε να επιστρέψουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για γέλια και για κλάματα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν και παίρνει πίσω τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που λειτουργούν με όρους μαφίας και καθοδηγούν βουλευτές του, φωτογραφίζοντας τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη.

Για τους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ, πίσω από την κωλοτούμπα Στίγκα βρίσκεται ο φόβος αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης ακόμη και έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα λόγω των σοβαρότατων καταγγελιών, τις οποίες επαναλάμβανε σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. 

Από το περιβάλλον του πάντως, διαρρέεται πως ο ίδιος θα παραστεί το πρωί στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ενώ δεν αποκλείεται επειδή αναφέρθηκε σε χρήματα που κατατίθενται σε κάποιο «ταμείο» να υπάρξει έρευνα στα οικονομικά του κόμματος. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, πως όσο κι αν προσπάθησε να μαζέψει όσα είπε πριν από λίγες ημέρες, ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. 

Η δήλωση του Βασίλη Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:

ΠΡΟΣ: Βουλευτές
κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: «Οι θέσεις μου είναι σαφείς. Να ανοίξουν οι ατζέντες των συνυποψηφίων για το κόμμα και άλλα θέματα, όπως τα εθνικά»

Αχτσιόγλου: Η κοσμογονία του Μητσοτάκη αποδεικνύεται μία τεράστια δυστοπία

Ελληνοτουρκικά: Αποστρατιωτικοποίηση και «θετική ατζέντα» – Ο Γεραπετρίτης, ο Φιντάν και τα ΜΟΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:05