search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Super League: Μεγάλα διπλά για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, χαλαρά ο Ολυμπιακός, «γκέλα» για ΠΑΟΚ

04.09.2023 00:26
palasios

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με δυο νίκες-θρίλερ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 3 στα 3 νικώντας με 4-0 τη Λαμία. Χάρη στα γκολ των Μασούρα (17΄) και Φορτούνη (32΄) στο α΄ μέρος, το αυτογκόλ του Βασιλαντωνόπουλου στο 62΄ και το διαγώνιο πλασέ του Αγιούμπ ελ Κααμπί στο 90 +5΄, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 9 βαθμούς, με 3 νίκες. Στον αντίποδα, η Λαμία υπέστη την πρώτη ήττα της την τρέχουσα σεζόν και παρέμεινε με βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα). Τραυματίστηκε στα πλευρά ο Σαμουέλε Λόνγκο που είχε μπει αλλαγή για τη Λαμία στο 46ο λεπτό στη θέση του Τσιλούλη και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στην Κρήτη, με «χρυσή» αλλαγή τον Λερόι Αμπάντα, που σκόραρε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, για την 3η αγωνιστική της Super League, και τον υποχρέωσε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον Βόλο, τεράστια νίκη, έστω κι αν αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 24ο λεπτό λόγω αποβολής του Μάνταλου, πέτυχε η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 3-2 επί του Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Η αναμέτρηση κρίθηκε με το πέναλτι του Άμραμπατ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 8΄ με τον Ντέλετιτς και ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη στο 72΄. Το 1-1 για την Ένωση είχε κάνει στο 32΄ ο Γιόνσον και στο 44΄ ο Τσούμπερ έδωσε προσωρινά προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, στα Ιωάννινα, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 1-0 αν και ζορίστηκε πολύ.Οι «πράσινοι» έφτασαν στο τρίποντο χάρις στο εξαιρετικό γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 74’, εξαργυρώνοντας την πίεση που άσκησαν στους Γιαννιώτες μετά το 60’ για να βρουν το τέρμα της νίκης.

Διαβάστε επίσης:

Μπαμ στο Μουντομπάσκετ: Στο καναβάτσο από την Λιθουανία οι ΗΠΑ!

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα – Πάντα μου άρεσε»

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλήτριες κόσμου στο ντουέτο οι Καραμανίδου – Θάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:20