search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Άννα Ροκοφύλλου: Ορίστηκε Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

05.09.2023 20:28
rokofyllou 776- new

Την προεδρία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) ανέλαβε η Άννα Ροκοφύλλου, πρώτη επιλαχούσα βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, μετά από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία έκανε αποδεκτή η κ. Ροκοφύλλου.

Η κ. Ροκοφύλλου προέρχεται από μια πολυετή επιτυχή πορεία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, ενώ χρημάτισε πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) καθώς και αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας του Δήμου Αθηναίων.

Τώρα αναλαμβάνει ένα κρίσιμο πόστο, όπως το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, καθώς ήδη ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης υπέγραψε το σχετικό ΦΕΚ.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διαθέτει οικονομική και λειτουργική αυτοτέλεια, έχει κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και εποπτεύεται από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας για Daniel: Tο πιο ακραίο φαινόμενο σε ότι αφορά το μέγιστο ύψος βροχής σε ένα 24ωρο

ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Φιντάν – Γεραπετρίτη: Θα είμαστε απέναντι στην «ΙΧ εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη»

Μετεωρολόγοι σε Μητσοτάκη για κακοκαιρία Daniel: «Πιθανώς η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:47