search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:48
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel – Συναγερμός στο Πήλιο: 110 εγκλωβισμένοι στον Άγιο Ιωάννη – «Μας εγκατέλειψαν – Θα έχουμε νεκρούς» (videos)

05.09.2023 12:49
pilio_new

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αφήνει πίσω της στη Μαγνησία η κακοκαιρία Daniel, καθώς οι πλημμύρες σαρώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Την ώρα που ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας αγνοείται, σύμφωνα με το Meteo, περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου παραμένουν εγκλωβισμένοι, μαζί και τα οχήματά τους.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook κάτοικος από τον Άγιο Γιάννη Πηλίου, γυναίκα κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια, εκλιπαρεί να φτάσουν δυνάμεις στην περιοχή.

«Θα θρηνήσουμε νεκρούς», προειδοποιεί.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν έχουν καμία ανταπόκριση αν και από τις 7 το πρωί έχουν επικοινωνήσει και έχουν ενημερώσει για την τραγική κατάσταση με το 112, την πυροσβεστική, τον δήμο και την περιφέρεια.

«Αυτοκίνητα έχουν μπει στη θάλασσα, θα θρηνήσουμε νεκρούς, κινδυνεύουν άνθρωποι με μικρά παιδιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, ζητάμε βοήθεια. Έχει σπάσει το ποτάμι. Βοηθήστε μας!», εκλιπαρεί η γυναίκα από τον Άγιο Γιάννη Πηλίου.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Daniel»: Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική – Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα (video)

Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Ένας νεκρός κτηνοτρόφος και ένας αγνοούμενος – 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας (videos)

Κακοκαιρία Daniel: Σαρώνει Μαγνησία-Σποράδες – Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον Βόλο (videos/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:48