search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:45
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν 7 άτομα για απόπειρα κλοπής μετά από πυρκαγιά – Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

06.09.2023 19:25
peripoliko_0109_1920-1080_new

Η Αστυνομία συνέλαβε στον Ασπρόπυργο επτά άτομα, ανάμεσα τους και έναν ανήλικο, που έκαναν διαδοχικές απόπειρες αφαίρεσης αντικειμένων, από κτιριακές εγκαταστάσεις εταιρείας, η οποία είχε πληγεί από πυρκαγιά στην περιοχή σε προγενέστερο χρόνο.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφάλειας Ασπροπύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση: « Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει αταλάντευτα να δρα προς αυτή την κατεύθυνση, διασφαλίζοντας την τάξη και την προστασία των περιουσιών.»

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός στην Καρδίτσα – «Πλημμύρα» προβλημάτων στη χώρα από τη θεομηνία – Πού θα κατευθυνθεί

Κακοκαιρία Daniel: Σχεδόν 2.500 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική

Κακοκαιρία Daniel – Λαμία: Ειδοποίηση από 112 – «Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:41