search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Blue Horizon: ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

06.09.2023 14:24
limeniko

Τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σχετικά με τη διαχείριση της υπόθεσης του Αντώνη Καρυώτη που πνίγηκε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον πέταξαν στη θάλασσα ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησ. Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Νωρίτερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Real FM, ερωτηθείς σχετικά με το αν υπήρχαν άνθρωποι του Λιμενικού στο σημείο την ώρα του συμβάντος και γιατί δεν παρενέβησαν, τόνισε ότι «υπήρχε άνθρωπος του Λιμενικού και, εφόσον εκείνη τη στιγμή είχε τελειώσει η επιβίβαση, αυτό που έκανε ήταν να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Δεν είχε στραμμένα τα μάτια του στο πλοίο. Άκουσε τη φασαρία, αμέσως πήγε προς το σημείο, προσπάθησε να δει και να καταλάβει τι έγινε και με τη συνδρομή του καβοδέτη ανέσυραν τον άνθρωπο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το πλοίο απέπλευσε κανονικά σαν μη συνέβη τίποτα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε: «Ο ύπαρχος και ο αξιωματικός θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει αμέσως τον καπετάνιο και να μη φύγει το πλοίο και να αναγκαστούμε να το καλέσουμε πίσω. Από τη στιγμή που είχαν λυθεί οι κάβοι, για λόγους ασφαλείας το πλοίο έπρεπε να αποπλεύσει. Αλλά από τη στιγμή που βγήκε από την μπούκα έπρεπε να σταματήσει και να επιστρέψει, κάτι που δεν έκανε».

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Αδιανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη – Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να την καταδικάσει (videos)

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη Καρυώτη – «Σώστε τον!»

Blue Horizon: Τι προβλέπεται για επιβιβάσεις της τελευταίας στιγμής – Απαγορεύεται η απώθηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30