search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:06
MENU CLOSE

Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη – Έφερε χτυπήματα στο κεφάλι

06.09.2023 15:15
antonis-12

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, που σκοτώθηκε όταν μέλη του πληρώματους του Blue Horizon  που επρόκειτο να ταξιδέψει χθες βράδυ από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης, τον πέταξαν από τον καταπέλτη, αφού πρώτα τον είχαν χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές Σωκράτης Τσαντίρης και Ηλίας Μπογιόκας αποφάνθηκαν ότι η αιτία θανάτου είναι «πνιγμός σε έδαφος κάκωσης κεφαλής». Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ο 36χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι είχε χτύπημα στο κεφάλι ενδεχομένως από τον καταπέλτη το οποίο συνετέλεσε στον πνιγμό, κάτι που, ωστόσο, δεν μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά.


Όπως φαίνεται από την νεκροψία, ο νεαρός χτύπησε το κεφάλι του -πιθανότατα στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon μετά τις βάρβαρες σπρωξιές από τα δύο μέλη του πληρώματος που τον απώθησαν μέσα στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος πνίγηκε όταν στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο Blue Horizon που εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης απωθήθηκε βίαια από μέλη του πληρώματος και έπεσε στη θάλασσα, χωρίς καν να γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια διάσωσης από το πλήρωμα του πλοίου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από βίντεο και καταγγελίες επιβατών στο Λιμεναρχείο και το πλοίο υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά όπου συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Απομάκρυνση κατοίκων και εκκενώσεις στον Δήμο Παλαμά

Blue Horizon: ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Blue Horizon: Η στιγμή της σύλληψης του πληρώματος – Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:05