search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:39
MENU CLOSE

Στην Αττική η κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι, κυκλοφοριακό χάος και διακοπές ρεύματος – Πλημμύρισε το μετρό, έκλεισε ο σταθμός Ευαγγελισμός

06.09.2023 17:39
athina kakokairia 887- new

Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία Daniel, με έντονες καταιγίδες σε αρκετά προάστεια να δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι:

-Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

-Στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς στην περιοχή του Μαρκόπουλου, λόγω συσσώρευσης υδάτων

-Στην οδό Δεληγιώργου από την πλατεία Καραϊσκάκη εως την οδό Π. Τσαλδάρη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

_ Στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου – Σχίνου από το ύψος της περιοχής του Αλεποχωρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχίνο.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου στην περιοχή της Μαγούλας καθώς και στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στην οδό Αγ. Παρασκευής από στην περιοχή των Αχαρνών.

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Βριλήσσια, Ολυμπιακό Χωριό, Θρακομακεδόνες, Ζωγράφου, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Παλλήνη, Παγκράτι, Περιστέρι, Κέντρο Αθήνας και Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΗΕΕ οι διακοπές οφείλονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από πτώση κεραυνών.

Live εικόνα από το Σύνταγμα

【LIVE】 Βουλή των Ελλήνων - Αθήνα - Σύνταγμα | SkylineWebcams

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ παροδικά έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν την Τετάρτη και στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και την Αττική (κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα), καθώς επίσης στη δυτική Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο. Σε αυτές τις περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν προοδευτικά αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Νωρίτερα, έκτακτη ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Εκεί, έκανε λόγο πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα παρατηρηθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας την Πέμπτη (07/09), ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για την Αττική, υπογραμμίζοντας πως ενδέχεται να επηρεαστεί και αυτή από την κακοκαιρία.

«Εφιστούμε την προσοχή προς όλους για το επόμενο εικοσιτετράωρο μέχρι αύριο το βράδυ. Παρακαλώ να ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Τα φαινόμενα ενδεχομένως θα επηρεάσουν μερικώς και την Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «κάθεται» πάνω σε λεωφορείο (Photos)

«Βούλιαξε» την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης η κακοκαιρία Daniel, έκλεισε ο δρόμος – «Κομμένη στα δύο» και σιδηροδρομικά η χώρα

Κακοκαιρία Daniel: «Υδάτινος κόσμος» ο θεσσαλικός κάμπος – Νέα δορυφορική εικόνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:39