search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Βέφα Αλεξιάδου: Στο νοσοκομείο η γνωστή μαγείρισσα (Photo)

06.09.2023 09:48
vefa-aleksiadoy-new

Δύσκολες ώρες περνά η Βέφα Αλεξιάδου, καθώς η γνωστή μαγείρισσα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια φωτογραφία της στο facebook χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της στα social media, τη βλέπουμε εμφανώς καταβεβλημένη, ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Ο χαμός των παιδιών της

Υπενθυμίζεται ότι η Βέφα Αλεξιάδου δέχτηκε το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας όταν οι δυο κόρες της έφυγαν από τη ζωή.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» για το τραγικό αυτό γεγονός, η ίδια είχε τονίσει ότι η μόνη της παρηγοριά στη μεγάλη απώλεια που βιώνει είναι οι εγγονές της.

«Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ έχω ακόμα πιο μεγάλο πόνο, γιατί τα κορίτσια μου θα μπορούσανε να ζούνε. “Έφυγαν”, γιατί δεν πήγαιναν στο γιατρό. Η Αλεξία είχε άσθμα, με το οποίο θα μπορούσε να ζήσει σε όλη της τη ζωή, όπως ζούνε όλοι οι ασθματικοί. Βέβαια για να ζήσεις με αυτή την πάθηση, δεν πρέπει να καπνίζεις, να πίνεις, ούτε να έχεις τον σκύλο αγκαλιά, όταν ξέρεις ότι επιβαρύνει την κατάστασή σου. Εκείνη τα έκανε και τα τρία. Φώναζα εγώ, αλλά δεν με άκουγε ούτε αυτή, ούτε ο άντρας της. Έπαιρνε κορτιζόνη, την ημέρα που “έφυγε” ίσως πήρε λίγη παραπάνω και έπαθε ανακοπή. 44 ετών, πόνος αβάσταχτος. Το είχε από 3 ετών, αλλά όσο ήταν κοντά μου την πρόσεχα, μετά σταμάτησε να πηγαίνει στον γιατρό. Και η μεγάλη μου είχε καρκίνο στη μήτρα, τον οποίο θα μπορούσε να είχε προλάβει, αλλά όταν πήγε στον γιατρό, ήταν πολύ αργά. Δεν είναι ότι έχασα απλά τα παιδιά μου, τα έχασα χωρίς να πρέπει να τα χάσω. Δεν τους πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους.

Οι εγγονούλες μου είναι η χαρά μου. Δεν τις βλέπω, βέβαια, συχνά, γιατί η μια είναι 23 ετών και είναι καθηγήτρια αγγλικής λογοτεχνίας στο Cambridge. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη. Η μικρή τώρα ξεκινάει τις σπουδές της στο Δουβλίνο. Είναι πολύ καλά κορίτσια. Το κρίμα είναι που έχασαν τόσο νωρίς τη μάνα τους» είχε πει, μεταξύ άλλων.

Η Βέφα Αλεξιάδου απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 10 Φεβρουαρίου 2015.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Κατέρρευσε ο δρόμος από Βόλο για Πήλιο (photos/video)

Κτηνωδία στη Ρόδο: Άγνωστος βασάνισε και έθαψε γατάκι – «Επικηρύχθηκε» για 1.000 ευρώ

Blue Horizon: Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη – «Τον έριξε και είπε “φεύγουμε” – Δεν έγινε καμία προσπάθεια για να σωθεί ο άνθρωπος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:37