search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:00
MENU CLOSE

Κοντολάζος για Μενεγάκη: Δεν είναι κοντά στην κόρη μου που βάφτισε

07.09.2023 11:08
menegaki-kontolazos-new

Τη δυσαρέσκειά του για τη στάση που κρατά η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός ότι έχει βαφτίσει την κόρη του εξέφρασε ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι παλαιότερα διατηρούσαν πολύ στενές επαφές, πλέον, έχουν χαθεί.

Κατανοώντας ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν απομακρύνει τους δυο του, ο Δημήτρης Κοντολάζος επισημαίνει ότι τουλάχιστον με την κόρη του που η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει θα ήθελε να κρατά κάποιες επαφές.

«Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε. Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της.

Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλεις στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας.

Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στεναχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όμως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Έτσι είναι η ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ασυγκράτητος» με την κατά 23 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας – «Έλαμψε» στην πασαρέλα (Photos)

Τένια Μακρή για καρκίνο: «Δεν έκανα αποκατάσταση στήθους – Έχω ένα παράσημο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 00:53