search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πέδρο Σάντσεθ, ακυρώνει τη συμμετοχή του στη G20

07.09.2023 23:42
Pedro Sánchez

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ακύρωσε τη συμμετοχή του στη σύνοδο κορυφής της G20 στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στην Ινδία γιατί διαγνώστηκε με Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο Σάντσεθ «βγήκε θετικός σήμερα το απόγευμα στο υποχρεωτικό τεστ που έκανε για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Δεν θα μπορέσει να μεταβεί στο Νέο Δελχί».

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και στο παρελθόν, «είναι σε καλή διάθεση και θα συνεχίσει να εργάζεται στην κατοικία του», υπογράμμισε η ίδια πηγή.

Η Ισπανία θα εκπροσωπηθεί στη G20 από τον υπουργό Εξωτερικών Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες και από την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας Νάντια Καλβίνιο, διευκρίνισε η κυβέρνηση.

Η σύνοδος κορυφής της G20 στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου είναι ο επόμενος μεγάλος γύρος διαπραγματεύσεων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναντήσεις ζωτικής σημασίας για τη δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενόψει της διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα αρχίσει τον Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανός μετεωρολόγος: Στην Ελλάδα σε τρεις ημέρες έπεσε τόση βροχή, όση πέφτει σε ένα χρόνο σε όλη τη Γερμανία

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Κατέρρευσαν σπίτια, δεκάδες εγκλωβισμένοι – Δυνάμεις του στρατού για την απομάκρυνση κατοίκων (videos/photos)

Κακοκαιρία Daniel: 820 διασώσεις σε όλη τη χώρα – Το νερό ξεπερνά τα δύο μέτρα σε κάποιες περιοχές (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:48