search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel: Χαραμάδα ελπίδας από τον δήμαρχο Λαρισαίων – «Πέφτει η στάθμη του Πηνειού αλλά ο κίνδυνος δεν πέρασε»

09.09.2023 17:36
pineios

Χαραμάδα ελπίδας από τη μικρή πτώση της στάθμης στον Πηνειό αφήνει ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Σε μήνυμά του στα social media, τονίζει ότι δεν πέρασε ο κίνδυνος για τη συνοικία του Ιπποκράτη και καλεί τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Ένα ακόμη 24ωρο δύσκολης κατάστασης που δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι κυρίως στη συνοικία του Ιπποκράτη. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχουμε μια ύφεση και μια πτώση της στάθμης του Πηνειού που προδικάζει ότι ίσως να έχουμε ύφεση γενικότερα του πλημμυρικού φαινομένου» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλογιάννης.

«Ισχύει ακόμη η εντολή εκκένωση των κατοικιών στον Ιπποκράτη. Συνεχίζεται η δουλειά με μηχανήματα. Οι ειδικοί μελετάνε το φαινόμενο. Κάνω έκκληση οι πολίτες στον Ιπποκράτη να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο κίνδυνος ενός σπασίματος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα στον Ιπποκράτη συνεχίζει να υπάρχει, να απομακρυνθούν οι πολίτες».

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Με ανέμους 8 μποφόρ η ρυμούλκηση του Fast Ferries Andros – Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για 734 επιβάτες

Τρίκαλα: Φίδι δάγκωσε ηλικιωμένη – Σε εξέλιξη η αερομεταφορά της

Κακοκαιρία Daniel: Νέο 112 για Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννους, Μακρυχώρι και Ευαγγελισμό – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:56