search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:42
MENU CLOSE

Πετρούνιας: Αποσύρεται από τον τελικό στην Ουγγαρία – «Το μυαλό μου στις οικογένειες που θρηνούν»

09.09.2023 19:37
petrounias

Παρά την πρόκρισή του στον τελικά των κρίκων, στην πρεμιέρα του παγκόσμιου Τσάλεντζ Καπ ενόργανης γυμναστικής του Σομπατέλι, στην Ουγγαρία, ο Λευτέρης Πετρούνιας αποσύρεται από τη διοργάνωση.

Έτσι, αν και ο έλληνας ολυμπιονίκης πέτυχε εκπληκτική βαθμολογία 15.300, ο ίδιος αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου για το χρυσό μετάλλιο.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αποσύρεται προκειμένου να μην επιβαρύνει το σώμα του ενώ σημείωσε πως το μυαλό του βρίσκεται στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Πετρούνια 

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες.

Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

Διαβάστε επίσης:

Ρεκόρ για Νεϊμάρ: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «σελεσάο»

Εθνική μπάσκετ: Ο λόγος που ο Σπανούλης είναι φαβορί μετά τον Ιτούδη – η επιστροφή του Γιάννη και τα… απολωλότα γκαρντ

Στίβος: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ο Ίνγεμπριγκτσεν στα 2.000μ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:42