search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Ραφήνα: 500 άνθρωποι εγκλωβισμένοι – 3 πλοία έμπλεξαν τις άγκυρες και παραλίγο να συγκρουστούν στο λιμάνι (Video)

09.09.2023 09:58
rafona

Σκηνές πανικού και ταλαιπωρία για 100άδες επιβάτες στο λιμάνι της Ραφήνας όταν έμπλεξαν οι άγκυρες δύο επιβατηγών πλοίων και υπήρξε επακούμβηση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα irafina.gr, πρόκειται για τα δύο πλοία της Fast Ferries και ένα της Golden Star Ferries, τα οποία βρέθηκαν ανοιχτά του λιμανιού μπροστά από την κεντρική παραλία της Ραφήνας

Πιο συγκεκριμένα, στις 07.30 ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει το Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros για να εκτελέσει το δρομολόγιο Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος.

Λόγω της μεγάλης έντασης των ανέμων που πνέουν στην περιοχή η καδένα της άγκυρας του Fast Ferries Andros έμπλεξε με την αριστερή καδένα της άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π το οποίο ήταν δεμένο στον ντόκο και βρισκόταν στη διαδικασία επιβίβασης και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 08.05 για Τήνο-Μύκονο-Νάξο.

Τα δύο πλοία λίγο έλλειψε να πέσουν πάνω στο Super Ferry το τρίτο πλοίο που ήταν δεμένο στο λιμάνι και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 07.50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

Ζερεφός: «Αυτά που είδαμε φέτος θα τα ξαναδούμε σε 300-400 χρόνια»

Λάρισα: Σε κατάσταση συναγερμού η πόλη – Στα 3 μέτρα το νερό στα προάστια

Κακοκαιρία Daniel: Διακοπές κυκλοφορίας στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης εξαιτίας αυξημένου όγκου υδάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08