search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Μετατίθεται η συνάντηση – Θα γίνει 20 με 22 Σεπτεμβρίου

11.09.2023 20:05
mitsotakis_erdogan_1207_1920-1080_new

Μετατίθεται η συνάντηση των δύο ηγετών, Ελλάδας και Τουρκίας, για 20 και 22 Σεπτεμβρίου, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel.

Αρχικά η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά εξαιτίας της ανυπολόγιστης καταστροφής, ο πρωθυπουργός δεν θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για Νέα Υόρκη. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, η συνάντηση των δύο ηγετών μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είναι προγραμματισμένο την Τρίτη να ταξιδέψει στο Στρασβούργο, όπου θα τεθεί το ζήτημα της έκτακτης ενίσχυσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ ο το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στο Στρασβούργο ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα και στη συνέχεια με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με θέμα τη στήριξη της χώρας μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

Διαβάστε επίσης:

Αγαπηδάκη για Μπέο: «Καταλαβαίνω την πολιτική επίθεση – Αυτά που λέω, τα λέει ο ΠΟΥ»

«Πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το κυβερνητικό unfair με τη ΔΕΘ

Κακοκαιρία Daniel: Αναστολή πλειστηριασμών για τους πλημμυροπαθείς – Δεν μετατίθενται οι αυτοδιοικητικές εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:36