search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:54
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση Βαρβιτσιώτη άργησε έξι ημέρες

11.09.2023 17:14
pasok_0208_1460-820_new

Με αιχμηρό ύφος σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τονίζοντας πως «άργησε έξι ημέρες».

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «είναι πλέον εμφανές ότι η επιτελικότητα και η αριστεία είναι μόνο δυο ωραία σλόγκαν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο στη μαρκίζα της κυβέρνησης».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουδέποτε αποδοκίμασε δημόσια τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις προκλητικές δηλώσεις του με τις οποίες εξίσωνε τους θύτες με τον Αντώνη» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ούτε καν ψέλλισε δημόσια ότι φέρει πολιτική ευθύνη για την απουσία του λιμενικού κατά τον απόπλου του Blue Horizon αφήνοντας απροστάτευτο έναν πολίτη. Ας μην προσπαθεί να μας πείσει σήμερα για τα αντίθετα. Η ”παραίτηση” του κ. Βαρβιτσιώτη άργησε έξι μέρες» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του με αφορμή την παραίτηση Βαρβιτσιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες παραβάσεις του ΚΟΚ θα οδηγούν σε αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος

Κακοκαιρία Daniel: Αναστολή πλειστηριασμών για τους πλημμυροπαθείς – Δεν μετατίθενται οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ την απένταξη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας από το ταμείο ανάκαμψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:54