search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:10
MENU CLOSE

ΚΤΕΛ Πιερίας: Πιο ακριβό κατά 10 ευρώ το εισητήριο από την πρώτη μέρα της κακοκαιρίας

13.09.2023 22:00
KTEL
Eurokinissi

Με την Ελλάδα κομμένη στα δύο και τις μετακινήσεις να πραγματοποιούνται με δυσκολία τα ΚΤΕΛ Πιερίας προχώρησαν σε αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων. Ποιο είναι το επιχείρημα που χρησιμοποίησαν για να διακαιολογήσουν την κίνησή τους αυτή.

Όπως λένε εξαιτίας της πλημμυρισμένης εθνικής οδού και της αλλαγής του δρομολογίου μέσω Εγνατίας αύξησαν την τιμή του εισιτηρίου Αθήνα – Κατερίνη κατά 10 ευρώ δηλαδή από τα 34 ευρώ στα 44 ευρώ.

«Η τιμή ηταν 34 ευρώ, το κάναμε 44», είπε στον Alpha ο υπεύθυνος ΚΤΕΛ Πιερίας, Π. Ερμίδης. «Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με το εισιτήριο», προσθέτει. Ωστόσο η τραγική ειρωνεία είναι τώρα είναι που ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια και οικονομική στήριξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αύξηση έγινε διότι η απόσταση μεγάλωσε κατά 200 χλμ και τρεις ώρες επιπλέον και τους υπεύθυνους να κοστολογούν το επιπλέον κόστος με «καπέλο» 10 ευρώ ανά εισιτήριο.

«Ο δρόμος Λάρισας – Κατερίνης είναι κλειστός και αναγκαστικά όλοι πηγαίνουμε από Πάτρα, όπως και μεις. Το δρομολόγιο είναι Πάτρα, Ιονία οδό, Εγνατία οδό και μετά Κατερίνη. Είναι 300 χλμ περίπου παραπάνω και τρεις ώρες» πρόσθεσε ο κ. Ερμίδης.

Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη και Γρεβενά παρουσιάζουν μείωση επιβατών κατά 20% με το εισιτήριο να παραμένει ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Κέντρο Αθήνας: Φωτιά τώρα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Μυλλέρου

Κακοκαιρία Daniel: Πώς έφτασε στην κορύφωσή της η θεομηνία – Δορυφορική χαρτογράφηση από το Αστεροσκοπείο Αθηνών

Κρήτη: Πελάτης ταβέρνας σώζει κοριτσάκι από πνιγμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:08