search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:28
MENU CLOSE

Πολάκης για Τσακαλώτο: Δεν έχει απολύτως καμία εξουσιοδότηση να ζητά συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

13.09.2023 15:32
polakis_pavlos

Συνεχίζονται και σήμερα τα σχόλια και οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Μακρόνησο μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και το βίντεο που γύρισε εκεί, σε μια προσπάθεια να στείλει ενωτικό μήνυμα από έναν τόπο ιστορικής μνήμης.

Για κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ, η ενόχληση ήταν μεγάλη, με τον Πέτρο Κόκκαλη να σχολιάζει με σκληρό τρόπο και να λέει όχι την υποψηφιότητα Κασσελάκη ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από την πλευρά του ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς και έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης» δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος για την επιλογή του κ. Κασσελάκη να γυρίσει βίντεο στη Μακρόνησο, το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο λάθος.

Σε απάντηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει ότι «Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση,ούτε ελεω θεού δικαίωμα!! Ορθώς έπραξε ο Στεφανος και πηγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!» για να παραθέσει στη συνέχεια μια ανάρτηση χρήστη με την οποία, όπως σημειώνει, συμφωνεί.

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου: Με Νάσο Ηλιόπουλο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Διάνα Βουτυράκου, Αριστείδη Μπαλτά η κεντρική εκδήλωση την Παρασκευή

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Βελόπουλος: «Βραχιόλια» στους υπεύθυνους της καταστροφής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32