search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:53
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Η μόνη δημοσκόπηση που μετράει είναι την Κυριακή

15.09.2023 17:47
kasselakis 77- new

Τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε χθες από το Mega κλήθηκε να σχολιάσει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στο Live News, τόνισε ότι η μόνη δημοσκόπηση που μετράει είναι την Κυριακή.

«Έχω θέσει στον κόσμο ένα ξεκάθαρο όραμα για τις δομικές αλλαγές που χρειάζονται. Πρέπει να εκφραστούνε από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Άμα αυτές οι αλλαγές για μία προοδευτική χώρα εκφράζουν ένα μέρος του πληθυσμού μπορούν να πάνε επιτόπου στις κάλπες, να γραφτούν και να ψηφίσουν».

«Η στέγη είναι πολύ σημαντικό θέμα»

Αφού μίλησε με πολίτες ο κ. Κασσελάκης είπε πως αυτό που θα πρέπει να ανάγει στο πρόγραμμά του εάν εκλεγεί είναι οι στέγες.

«Δεν πρόκειται να έχουμε ούτε κοινωνικό στέρεο υπόβαθρο ούτε επιχειρηματικό κοινωνικό υπόβαθρο εάν δεν λύσουμε το θέμα της στέγης. Η σύγχρονη Αριστερά πρέπει να δώσει την ευκαιρία στους νέους να μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες στην οικονομία της χώρας. Έχουμε ένα δομικό θέμα με τη στέγη και πρέπει να το συνδυάσουμε με αποκέντρωση, με παραγωγικό μοντέλο, με πράσινη μετάβαση, επιχειρηματικότητα, στο να πάει η χώρα μπροστά και να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα».

«Η χώρα χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση»

Αναφορικά με τη Θεσσαλία είπε: «Είναι πολύ λυπηρό. Το είδα και από κοντά. Αισθάνομαι συμπόνια και για αυτούς που έχασαν τους συγγενείς αλλά και το βιός τους. Μου λένε πως δεν έχουν λάβει το επίδομά ανεργίας. Το σίγουρο είναι πως η χώρα χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση και κοινωνικό κράτος. Η σπατάλη των χρημάτων που πάνε στις περιφέρειες και ”φαγώνονται” είναι εις βάρος των παιδιών μας».

Διαβάστε επίσης:

«Ρουκέτες» Τζουμάκα για «την απάτη με “δημοσκοπήσεις” ευτελισμού της Αριστεράς»

Φαναράς (Metron Analysis): Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης στον δεύτερο γύρο

Αντιδράσεις Παππά και Αχτσιόγλου για τα ομοφοβικά σχόλια Κούγια κατά Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:53