search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:02
MENU CLOSE

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και η… αμφισβήτηση της νέας ηγεσίας

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2299
14/09/2023
16.09.2023 22:01
SURIZA_UPOSPHFIOI
Eurokinissi

Η προεκλογική περίοδος στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχει όλα: σκληρές κόντρες, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, απειλές για την επόμενη μέρα, επικοινωνιακές υπερβολές και χοντρά αδειάσματα βρίσκονται διαρκώς στην ημερήσια διάταξη. Όσο κι αν κάποιος θέλει να αποστασιοποιηθεί απ’ όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται για το πώς θα είναι δυνατή η συνύπαρξη όλων με όλους την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρουμε και στο σημερινό ρεπορτάζ του «Ποντικιού», απειλή δεν συνιστά μόνο το ενδεχόμενο μιας «κανονικής» διάσπασης, στην οποία κάποιοι θα πάρουν το καπελάκι τους και θα στήσουν ένα άλλο «μαγαζί» παραδίπλα αν δεν τους αρέσει η επόμενη ηγεσία, αλλά και τυχόν μαζικές αποστρατείες, ιδιωτεύσεις, απομακρύνσεις μελών και στελεχών.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί την επομένη της εκλογής νέου (νέας) προέδρου. Καλό είναι πάντως να γνωρίζουμε ότι, εάν η επόμενη ηγεσία δεν είναι πολύ ισχυρή, η αμφισβήτησή της μπορεί να έρθει πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Βάλτε στο ημερολόγιό σας την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. Τότε θα έχουμε ευρωεκλογές και το αποτέλεσμά τους θα σημάνει πολλά για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της

Θα γίνει της… αισχροκέρδειας

Το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν ξεχνάει τις υποκλοπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:01