search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Κοινοτάρχης Βλοχού: «Ο Αγοραστός θεωρεί ότι η Θεσσαλία είναι κρατίδιο χωριστό» – «Τόσο καιρό γιατί δεν τα’ λεγε;», απαντά ο Μπέος

16.09.2023 12:47
koukas_beos

Νέες σοβαρές καταγγελίες κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού, έκανε ο κοινοτάρχης Βλοχού, Γιάννης Κούκας.

«Μετά τον Ιανό υπήρχε καμπανάκι. Δοθήκανε πάρα πολλά χρήματα από ό,τι ξέρω. Γίνανε, λέει, αντιπλημμυρικά έργα. Ωραία, δεν αντιλέγω, εδώ σε μας στο τελευταίο χωριό, εγώ έχω ακόμη νερό (…) από εκεί και πέρα δεν έγινε τίποτα. Έχω τέσσερα αναχώματα και κρατάω τρεις ποταμούς με αυτά (…) Έχουν γίνει πόσα χρόνια πριν (…)», είπε ο Γιάννης Κούκας στον ALPHA.

«Ο κ. Αγοραστός θεωρεί ότι η Θεσσαλία είναι κρατίδιο ξεχωριστό και νομίζει πως είναι ο κυβερνήτης της Θεσσαλίας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν άκουσε ποτέ κανέναν, δεν είχε ποτέ επικοινωνία με κανέναν. Μας υποσχέθηκε κάποια έργα. Εξιακόσια ογδόντα μέτρα (…)».

»Να ψάξουνε που φύγανε τα χρήματα τότε. Δεν ξέρω τι έργα χρεώθηκαν στον Βλοχό», πρόσθεσε, δηλώνοντας πως όλοι οι πρόεδροι είναι στη διάθεση του εισαγγελέα

«Εγώ να σας πως έχασα το σπίτι μου. Βυθίστηκα. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα μείνω μόνος μου στον πάτο. Για αυτό να είναι σίγουροι», κατέληξε.

Μπέος: «Για τα μάτια του κόσμου εισαγγελικές παραγγελίες τέτοιου είδους»

Απαντώντας στον κοινοτάρχη του Βλοχού, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στην ίδια εκπομπή: «Είπε ότι δεν θα πάω μόνος μου στον πάτο θα πάρω κι άλλους μαζί. Δηλαδή παραδέχεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις ή λάθη και ευθύνονται και άλλοι (…) Αυτό είναι το ζητούμενο, να πάρει κι άλλους μαζί; Και τόσο καιρό γιατί δεν τα λεγε να προστατέψει την περιοχή του».

Αναφερόμενος για τα προβλήματα στην υδροδότηση, ο δήμαρχος Βόλος είπε πως το 95% όλης της πόλης έχει πλέον νερό, «το άν είναι πόσιμο ή όχι θα το πει ο υπουργός το απόγευμα».

«Ο Βόλος θα σταθεί στα πόδια του σιγά σιγά και θα βρεθεί στην κατάσταση που ήτανε», εξήγησε, αναφέροντας πως από αύριο αρχίζει το «πλύσιμο» της πόλης με 20 μεγάλα βυτιοφόρο με πλυστικά.

«Συνεχίζουμε την αποκατάσταση. Το κύριο να αποζημειωθεί ο κοσμάκης».

«Η εισαγγελική παραγγελία καλοδεχούμενη είναι, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η εμπειρία έχει δείξει ότι οι εισαγγελικές παραγγελίες είναι για τα μάτια του κόσμου. Προσωπικά θα είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης, ό,τι θέλει να βοηθήσω και μακάρι να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι. (…) Καλό είναι η εισαγγελία να ψάξει», ανέφερε και πρόσθεσε πως ο δήμος Βόλου δεν έχει διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε και για το αντλιοστάσιο. «Λειτούργησε 10 ώρες και πλέον και μετά δεν υπήρχε ρεύμα», είπε, αναφέροντας πως το πρόβλημα ήταν ότι έσπασαν δύο ποταμοί.

«Λείπει το όνομα του δήμαρχου Λάρισας από την έρευνα, μήπως επειδή είναι συριζαίος;»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου άφησε αιχμές για τον δήμαρχο Λαρισιαίων. «Σε αυτή την έρευνα, χωρίς να θέλω να ρίξω κάποια μομφή ή κάποια ευθύνη στον δήμαρχο Λαρισαίων που είναι αξιόλογος λείπει το όνομα του δήμαρχου Λάρισας από την έρευνα, μήπως επειδή είναι συριζαίος; Που η Λάρισα έπαθε η μεγαλύτερη ζημιά», διερωτήθηκε.

»Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φόρος κλίματος: Τι είναι το νέο χαράτσι που ετοιμάζει η Κυβέρνηση με αφορμή τις πλημμύρες

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Κορυφώνεται η αγωνία εν όψει της κάλπης – Η μάχη των εντυπώσεων και το στοίχημα της συμμετοχής

Οι 10 ΔΕΘ που έγραψαν ιστορία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34