search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:03
MENU CLOSE

Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

16.09.2023 11:43
peiraias_dolofonia_eisaggeleas

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά της οδού Πραξιτέλους για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, χωρίς να συνοδεύεται από δικηγόρο.

«Επιτέλους, τον έφαγα τον π…»

Την Παρασκευή, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στο πάρκινγκ με καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και την πλάτη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την πράξη του φώναζε «επιτέλους τον έφαγα τον π…».

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Χωρίς νερό για 12η μέρα – «Πνίγεται» στα προβλήματα η περιοχή

Πειραιάς: Απολογείται ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

Ηράκλειο: Οι αστυνομικοί βρήκαν 8 παιδιά μόνα στο σπίτι – Μόλις 3 μηνών το μικρότερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:03